logo
Aquainfo.dk
Hjælp og inspiration til akvarister
× 8 articles

Links til andre hjemmesider

Her kan du se links til andre hjemmesider og butikker. Hvis du vil linke til Aquainfo, kan du se hvordan her.

Da jeg senest tjekkede om der var liv i de listede links, kunne jeg konstatere at flere og flere sider lukker ned og jeg har ikke set nye dukke op i den senere tid. Måske er tiden ved at løbe fra akvariehjemmesider. Skriv gerne din mening som en kommentar, jeg er nysgerrig på om andre ser samme trend.


Name Location Beskrivelse Hits Rating Last Visited
Akvariefisk.dk

Danmark

Akvariesiden.dk og Cichlids.dk er blevet til Akvariefisk.dk og er stadig nogenlunde aktiv, men ikke som tidligere tiders leben. Der er fora, artikler, køb og salg mv., men jeg må tilstå at jeg ikke selv kommer forbi så tit mere. Det er en af de få traditionelle akvarie hjemmesider der stadig fungerer og har derfor også staidg et publikum.

676

6

26-05-2021

Guppyklubben.dk

Danmark

Da Dansk Guppy Klub blev nedlagt opstod der bl.a. Guppyklubben.dk og Danish Show Guppies (som nu også er nedlagt). På Guppyklubben.dk kan man finde information om guppyer og få råd til opdræt og evt. købe avlsfisk.

1843

6

August 2018

JJPhoto

Danmark

Et af de bedste steder at finde billeder af akvariefisk. Jeg har ikke tal på hvor mange billeder han har, men der er rigtig mange og de er af høj kvalitet.

4953

6

August 2018

Touched by Angels

USA

Dette er en af de mest omfattende sider om scalarer. Jeg fandt siden da jeg ledte efter information om mine Red Shoulder eller Rio Manacapuru scalarer. De har bl.a. en identifikationsguide til vildtfangede scalarer og en masse gode billeder.

5006

7

August 2018

www.thekrib.com

USA

Kæmpe samling af information fra nettet og efter sidens egen information den første akvarie webside på nettet. Den bliver ikke vedligeholdt længere, men har masser af information der kan hjælpe alle akvarister.

3710

7

August 2018

Fishbase.org

Multiple

Denne side indeholder mange tusinde arts- og slægtsnavne på fisk. Den virker mere nøjagtig end MIFF, og den virker meget gennemarbejdet og uptodate. Ret godt opslagssted!

4255

5

August 2018

Cichlids.com

Tyskland

Cichlids.com er en tysk side på engelsk der har eksisteret siden 1997. Den fokuserer på cichlider, men det primære indhold er brugernes billeder af fisk og akvarier.

5024

4

August 2018

Svenska Guppy Sällskapet

Sverige

For guppyoter er dette en rigtig god hjemmeside med info om alt fra almindelig pleje til opdræt og genetik. Jeg har endnu ikke fået pløjet mig igennem al informationen, men den virker som en seriøs og gennemarbejdet side.

3869

4

August 2018


Kommentarer