logo
Aquainfo.dk
Hjælp og inspiration til akvarister
× 15 articles

Links til andre hjemmesider

Her kan du se links til andre hjemmesider og butikker. Hvis du vil linke til Aquainfo, kan du se hvordan her.


Name Location Beskrivelse Hits Rating Last Visited
Akvariesiden.dk

Danmark

Akvariesiden.dk har det mest aktive forum i Danmark, og selvom den nu er ligesom alle andre (på godt og ondt) er den trods alt stadig den bedste akvariehjemmeside i Danmark.

4503

6

August 2018

Cichlids.dk

Danmark

Cichlids.dk har et stort og aktivt forum, køb og salg mellem brugerne og meget mere. Man skal oprette en profil på siden for at kunne være aktiv på siden. Der har til tider været en del støj i deres forum. Siden drives nu af samme ejere som bl.a. også driver Akvariesiden.

4575

6

maj 2007

Fishbase.dk

Danmark

Fishbase.dk drives af Benny B. Larsen der nok ellers er mest kendt for sine bøger. På hans hjemmeside kan du finde en masse artikler om forskellige emner og en fiskedatabase med en lang række artikler om populære akvariefisk. Enkelte af links virkede ikke sidst jeg var der.

4220

7

August 2018

Guppyklubben.dk

Danmark

Da Dansk Guppy Klub blev nedlagt opstod der bl.a. Guppyklubben.dk og Danish Show Guppies (som nu også er nedlagt). På Guppyklubben.dk kan man finde information om guppyer og få råd til opdræt og evt. købe avlsfisk.

757

6

August 2018

Guppyweb

Danmark

Guppyweb er et privat site primært om guppyer. Sitet er pænt designet og det har været i luften en del år nu.

4400

6

August 2018

JJPhoto

Danmark

Et af de bedste steder at finde billeder af akvariefisk. Jeg har ikke tal på hvor mange billeder han har, men der er rigtig mange og de er af høj kvalitet.

4126

6

August 2018

malleforum.dk

Danmark

Et forum dedikeret til maller. Har været kørende et godt stykke tid, men har skiftet ejere og der er ikke sket meget det sidste år. Forummet forekommer ret dødt.

4277

5

August 2018

rejesite.dk

Danmark

Igennem de senere år er ferskvandsrejer blevet mere og mere populære i akvarier og rejesite.dk er et rigtigt godt sted at få oplysninger om køb, pleje og opdræt af de forskellige rejearter. Rejesite har eksisteret i mange år, men der sker tilsyneladende ikke så meget på siden mere.

4076

5

August 2018

Cichlids.com

Tyskland

Cichlids.com er en tysk side på engelsk der har eksisteret siden 1997. Den fokuserer på cichlider, men det primære indhold er brugernes billeder af fisk og akvarier.

4054

4

August 2018

Fishbase.org

Multiple

Denne side indeholder mange tusinde arts- og slægtsnavne på fisk. Den virker mere nøjagtig end MIFF, og den virker meget gennemarbejdet og uptodate. Ret godt opslagssted!

3396

5

August 2018

Master Index of Freshwater Fishes

USA

En lang liste med navne på stort rigtig mange akvariefisk. Når jeg er løbet tør for idéer er dette et af de steder jeg kigger efter ledetråde. Jeg ved ikke hvor up-to-date listen er pt. og bruger primært fishbase.org da den også indeholder flere oplysninger og billeder.

2686

4

August 2018

Svenska Guppy Sällskapet

Sverige

For guppyoter er dette en rigtig god hjemmeside med info om alt fra almindelig pleje til opdræt og genetik. Jeg har endnu ikke fået pløjet mig igennem al informationen, men den virker som en seriøs og gennemarbejdet side.

2847

4

August 2018

The Age of Aquariums

USA

The Age of Aquariums er en ganske stor website med mange forskellige artikler om fisk, planter og tilhørende produkter. Der er også en række hstorier med fiskerelaterede emner og en bruger vedligeholdt link sektion.

3652

6

August 2018

Touched by Angels

USA

Dette er en af de mest omfattende sider om scalarer. Jeg fandt siden da jeg ledte efter information om mine Red Shoulder eller Rio Manacapuru scalarer. De har bl.a. en identifikationsguide til vildtfangede scalarer og en masse gode billeder.

4040

7

August 2018

www.thekrib.com

USA

Kæmpe samling af information fra nettet og efter sidens egen information den første akvarie webside på nettet. Den bliver ikke vedligeholdt længere, men har masser af information der kan hjælpe alle akvarister.

2732

7

August 2018


Kommentarer