logo
Aquainfo.dk
Hjælp og inspiration til akvarister
× 15 articles

Links til andre hjemmesider

Her kan du se links til andre hjemmesider og butikker. Hvis du vil linke til Aquainfo, kan du se hvordan her.

Da jeg senest tjekkede om der var liv i de listede links, kunne jeg konstatere at flere og flere sider lukker ned og jeg har ikke set nye dukke op i den senere tid. Måske er tiden ved at løbe fra akvariehjemmesider. Skriv gerne din mening som en kommentar, jeg er nysgerrig på om andre ser samme trend.


Name Location Beskrivelse Hits Rating Last Visited
Akvariesiden.dk

Danmark

Akvariesiden.dk har det mest aktive forum i Danmark, og selvom den nu er ligesom alle andre (på godt og ondt) er den trods alt stadig den bedste akvariehjemmeside i Danmark.

4634

6

August 2018

Cichlids.dk

Danmark

Cichlids.dk har et stort og aktivt forum, køb og salg mellem brugerne og meget mere. Man skal oprette en profil på siden for at kunne være aktiv på siden. Der har til tider været en del støj i deres forum. Siden drives nu af samme ejere som bl.a. også driver Akvariesiden.

4717

6

maj 2007

Guppyklubben.dk

Danmark

Da Dansk Guppy Klub blev nedlagt opstod der bl.a. Guppyklubben.dk og Danish Show Guppies (som nu også er nedlagt). På Guppyklubben.dk kan man finde information om guppyer og få råd til opdræt og evt. købe avlsfisk.

885

6

August 2018

Guppyweb

Danmark

Guppyweb er et privat site primært om guppyer. Sitet er pænt designet og det har været i luften en del år nu.

4522

6

August 2018

JJPhoto

Danmark

Et af de bedste steder at finde billeder af akvariefisk. Jeg har ikke tal på hvor mange billeder han har, men der er rigtig mange og de er af høj kvalitet.

4247

6

August 2018

Fishbase.dk

Danmark

Fishbase.dk ser ikke ud til at være online længere. Siden var drevet af Benny B. Larsen der nok ellers er mest kendt for sine bøger. Tidligere indeholdt hjemmesiden en masse artikler om forskellige emner i akvariehobbyen og der var en fiskedatabase med en lang række artikler om populære akvariefisk.

4339

-

Januar 2021

malleforum.dk

Danmark

Malleforum er desværre ikke længere online. Det var et forum dedikeret til maller. Efter siden skiftede ejere er der ikke sket meget og forummet var ret dødt.

4412

-

Januar 2021

rejesite.dk

Danmark

Rejesite ser ikke ud til at fungere længere. Der er ikke andre sider end forsiden der kan vises. Rejesite blev oprettet da ferskvandsrejer blev mere og mere populære i akvarier og rejesite.dk var et rigtigt godt sted at få oplysninger om køb, pleje og opdræt af de forskellige rejearter.

4204

-

Januar 2021

Touched by Angels

USA

Dette er en af de mest omfattende sider om scalarer. Jeg fandt siden da jeg ledte efter information om mine Red Shoulder eller Rio Manacapuru scalarer. De har bl.a. en identifikationsguide til vildtfangede scalarer og en masse gode billeder.

4164

7

August 2018

www.thekrib.com

USA

Kæmpe samling af information fra nettet og efter sidens egen information den første akvarie webside på nettet. Den bliver ikke vedligeholdt længere, men har masser af information der kan hjælpe alle akvarister.

2856

7

August 2018

The Age of Aquariums

USA

The Age of Aquariums er en ganske stor website med mange forskellige artikler om fisk, planter og tilhørende produkter. Der er også en række hstorier med fiskerelaterede emner og en bruger vedligeholdt link sektion.

3780

6

August 2018

Fishbase.org

Multiple

Denne side indeholder mange tusinde arts- og slægtsnavne på fisk. Den virker mere nøjagtig end MIFF, og den virker meget gennemarbejdet og uptodate. Ret godt opslagssted!

3532

5

August 2018

Cichlids.com

Tyskland

Cichlids.com er en tysk side på engelsk der har eksisteret siden 1997. Den fokuserer på cichlider, men det primære indhold er brugernes billeder af fisk og akvarier.

4174

4

August 2018

Master Index of Freshwater Fishes

USA

En lang liste med navne på stort rigtig mange akvariefisk. Når jeg er løbet tør for idéer er dette et af de steder jeg kigger efter ledetråde. Jeg ved ikke hvor up-to-date listen er pt. og bruger primært fishbase.org da den også indeholder flere oplysninger og billeder.

2825

4

August 2018

Svenska Guppy Sällskapet

Sverige

For guppyoter er dette en rigtig god hjemmeside med info om alt fra almindelig pleje til opdræt og genetik. Jeg har endnu ikke fået pløjet mig igennem al informationen, men den virker som en seriøs og gennemarbejdet side.

2998

4

August 2018


Kommentarer